Tietosuojaseloste 1.1.2018

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Kaverini Designs (tmi Essi Yrjänä) 2518740-6

Raivaajankatu 15

69100 Kannus

kaverini@kaverini.fi

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen

  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin

  • Tilastollisiin tarkoituksiin

  • Markkinointitarkoituksiin


Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus 

  • Oikaisuoikeus

  • Oikeus peruuttaa suostumus 

  • Poisto-oikeus


GDPR tietosuojaseloste /Kaverini Designs

Tämä seloste kertoo tarkemmin, mitä tietoja asiakkaat yritykselleni  antaa ja miten niitä säilytetään.

Asiakkaat antavat omat tietonsa tilatessaan Kaverini Designin tuotteita www.kaverini.fi- verkkokaupasta tai www.weecos.com- verkkokaupasta. Saamani tiedot ovat yleensä nimi, puhelinnumero, yrityksen tai yhteisön nimi (jos sellainen on ilmoitettu), postitusosoite sekä sähköpostiosoite. Tiedoissa saattaa myös näkyä ip- osoite, joka tulee verkkokauppatarjoajan (Finqu tai Weecos) kautta, eikä sillä ole minulle mitään käyttöä, enkä käytä niitä mihinkään.  En käytä tietoja profilointiin.

Asiakkaiden tietoja käytetään tuotteiden postittamiseen, jolloin asiakkaan tiedot menevät myös Postille. Puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta tarvitaan pakettilähetyksiin jotta posti voi ilmoittaa paketin saapuvaksi. Voin myös joskus itse kysyä tekstiviestillä tai sähköpostilla, onko tuote tullut perille, tai muuta tuotteeseen liittyvää asiaa hoitaa.  Asiakkaan sähköpostiin menee myös tilausvahvistus, tieto toimituksesta sekä kuitti.  En käytä asiakkaiden tietoja markkinointiin. Ainoastaan henkilöt, jotka haluavat uutiskirjeen, saattavat sellaisen satunnaisesti saada ja siihen käytetään henkilöiden sähköpostiosoitteita.

Asiakkaat antavat myös halutessaan tietojaan messutapahtumissa maksaessaan Kaverinille Izettle-laitteella. Kuittia varten asiakas antaa halutessaan joko puhelinnumeron tai sähköpostin, johon kuitti lähetetään. Näitä tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, ja nämä säilyvät salasanasuojauksen takana Izettlen- arkistossa.

Laskutusasiakkaiden tiedot ovat salasanasuojauksen takana verkkolaskut.fi- järjestelmässä.

Arvostan yksityisyyttäsi ja käytämme tietojasi luottamuksellisesti. Tietojasi säilytetään asiakassuhteen ajan sekä kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti.  Tilitoimistona toimii Tilitoimisto LKT Kannuksessa.

Asiakkaanani sinulla on oikeus tarkistaa tietosi, vastustaa henkilötietojesi kesittelyä, vaatia niitä poistettavaksi sekä valittaa niistä. Saat pyytäessäsi kaikki tiedot mitä minulla sinusta on, mutta siihen saattaa kulua maksimissaan 30 päivää. Jos haluat perua uutiskirjeesi, saat sen peruttua ilmoittamalla minulle siitä kaverini@kaverini.fi- osoitteeseen.

Tietojasi ei luovuteta eikä varsinkaan myydä eteenpäin, en  profiloi enkä käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon.

Essi